Tecrübeli bir Football Tycoon oyuncusu musunuz ?
Yazarımız olun. Bilginizi konuşturun.
Tecrübelerinizi daha çok kişiyle paylaşın.
Bize ulaşın: onurertugrul@msn.com

Mahalli Lig (Hazırlık Ligi)

Mahalli Ligde büyük bir heyecanla takımlarını kuran ve üstelik her maçını farklı kazanan takımların menajerleri, Mahalli Ligin aslında Football Tycoon oyununu tanımak ve takımınızdaki oyuncuları geliştirmek için oluşturulmuş bir Hazırlık Ligi veya Başlangıç Ligi olduğunu unutmamalıdırlar.

Zaten dikkat ederseniz tüm liglerde Grup Numarası varken Mahalli Liglerde binlerce grup olmasına rağmen grup numarası yoktur. Esas oyun, Amatör Lige çıkınca başlamaktadır.

Mahalli Lig’den sadece ve sadece Amatör Lige çıkış yapabilirsiniz (17 maçın 17sini de kazanmış ve +250 averaj yapmış olsanız bile). Mahalli Ligdeki grubunuzu kaçıncı sırada ve kaç puanla bitirirseniz bitirin, mutlaka ve mutlaka bir sonraki sezon Amatör Ligde yer alacaksınız. Mahalli Ligde toplayacağınız puan, takımınızın Amatör Ligde kaçıncı grupta yer alacağını belirler. Ancak toplayabileceğiniz maksimum puan olan 51 puanla Mahalli Ligi bitirseniz bile Amatör Liglerde en iyi ihtimalle 2000’li gruplarda yer alacaksınız. Dolayısıyla Mahalli Ligde ne kadar çok puan toplarsanız Amatör Ligden 3.Lige çıkmak için koşacağınız uzun maratonu o kadar kısaltmış olursunuz.

2 yorum:

  1. aga ben 5 lige geldim valla amator lig oynamadan :d

    YanıtlaSil
  2. 5.lig ve 4.lig ztn amatör lig :D

    YanıtlaSil

Popüler Yayınlar